trainers

Onze

/ sta in je kracht

Bij de Powerment studio vinden wij kwaliteit enorm belangrijk. Wij zijn immers aan het werk met de gezondheid van mensen. De Powerment studio is daarom een Personal Training studio met een team van gecertificeerde trainers die elk een eigen specialisatie hebben. Om de juiste kwaliteitsnorm te bieden aan onze klanten, staat kennisborging en kennisoverdracht centraal. Ontdek onze trainers en kijk welke trainer past bij jou! 

personal trainers

Onze

Pip

Ontmoet

Nikki

Ontmoet

Olaf

Ontmoet

Monique

Ontmoet

Rafael

Ontmoet

Sjoerd

Ontmoet

Pim

Ontmoet

Patricia

Ontmoet

Ian

Ontmoet

"Ieder mens is authentiek en wordt gedreven door een innerlijke kracht. Het is de innerlijke kracht die ons in staat stelt moeilijkheden te overwinnen en ons verder te brengen in het leven. Als je in je kracht staat, kun je groeien. Een krachtig lichaam en sterke mentaliteit brengen je verder. Ken jezelf en zoek jouw krachtelement. In je kracht staan en daarmee trots en zelfverzekerd in het leven staan, is het ultieme doel. En daar help ik en het team van de Powerment studio jou graag bij!"

pim klement

Pim

De missie van

Bij de Powerment Studio sta je in je kracht, ook als trainer. Wij groeien enorm met ons bedrijf en staan altijd open voor een goed gesprek. Wil jij het gesprek met ons aangaan? Neem dan contact op. 

Powerment studio

Werken bij de

powerment =

|

volg powerment