zwangerschap

Pre- & post

Bij de Powerment Studio benaderen we iedere zwangerschap apart. We bespreken jouw behoeften en wensen, je klachten en je mentale staat. We helpen jou bij het voorkomen of verbeteren van bekkenklachten, urineverlies, diastase of verzakkingen. Zolang je kunt blijven sporten tijdens de zwangerschap, is het verstandig hier mee door te gaan. Naar de bevalling toe werkt het mee om fit en gezond in je lichaam te zitten. Het is wel belangrijk dat er geen onnodige risico’s genomen worden. Kies er daarom voor om onder begeleiding van een gespecialiseerde trainer te blijven sporten tijdens de zwangerschap. 

Ben je zwanger en wil je graag onder goede begeleiding aan je fysieke en mentale gezondheid (blijven) werken? Dan hebben wij bij de Powerment Studio in Amersfoort daar de juiste trainers en begeleiding voor. Beweging is zeer belangrijk, ook tijdens de zwangerschap. Je lichaam verandert en krijgt veel te verduren. Daar wil je wijs mee om blijven gaan. 

Wil jij jouw wensen en mogelijkheden bespreken met een van onze gespecialiseerde trainers? 

Tijdens en na de zwangerschap verandert er veel. Je lichaam moet herstellen, energie leveren in de vorm van voeding en adopteren aan nieuwe ritmes. Ook als vrouw zijnde verander je. Mentaal komen er verantwoordelijkheden bij en wordt er meer van je gevraagd. Je ervaart nieuwe emoties en een overproductie van hormonen kan je uit balans halen. Ook in deze fase kan bewegen ondersteunen. Bij de Powerment Studio ondersteunen wij vrouwen om na de zwangerschap weer fit te worden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Terug in je kracht komen. Dat is wat de Powerment jou wilt bieden.