aanbod

Ons

/ sta in je kracht

Bij de Powerment studio streven wij naar een duurzaam resultaat waar je tevreden mee kan blijven. Wij doen niet aan een ‘quick fix’. Wij willen immers dat jij krachtig in het leven staat en blijft staan. We geloven dan ook in een holistische aanpak en werken daarom met een minimale trainingsperiode van 6 maanden. Deze tijd is nodig voor de juiste omschakeling in levensstijl en de kennisoverdracht op het gebied van training en voeding. Daarom bieden wij single personal training en duo training aan voor een minimum termijn van 6 maanden of 1 jaar, afhankelijk van jouw sportdoel.

De Powerment studio biedt een uitgebreide dienstverlening aan die verder gaat dan alleen sport en fitness. In je kracht staan, is gebalanceerd in het leven staan. Dit maakt dat verschillende samenwerkende partijen als een sportfysio, orthomoleculair en Lifestyle coach, zich hebben gevestigd in onze studio om jou te ondersteunen naar de krachtige persoon die jij wilt zijn. 

resultaat

duurzaam

naar

aanpak

Onze

Bekijk hieronder ons sportaanbod 

Liever samen trainen? Met een DUO training versterk je elkaar. Train samen met je partner, een collega, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstelling. 

training

DUO

Persoonlijke aandacht 1-op-1. Met jouw Personal Trainer werk je gericht aan jouw traject naar het doel dat jij voor ogen hebt. 

training

Personal

Balans in het leven houdt in dat je bewust moet zijn van jouw omgeving en jouw aanwezigheid hierin. Jouw ontwikkeling reikt verder dan jouw sportdoel. Waardevol en kwalitatief leven betekent stressvrij in relatie tot gezin, werk en sociale omgeving. 

/ omgeving

Een fit, gezond en sterk lichaam geeft energie en veerkracht in het leven. Binnen een veilige sportomgeving zoeken we verantwoord de grenzen op om jouw lichaam sterker te maken.

/ fysieke kracht

Wij willen dat jij in je kracht staat en daarmee het eindresultaat behaalt waar jij je gelukkig bij voelt. Jouw drijfveren en intrinsieke motivatie staan centraal in de activatie naar dat doel en een krachtig leven. Elke aanpak is daarbij uniek.

/ authentieke zelf

Hoe de training er uit ziet, is afhankelijk van jouw doelen, wensen en belastbaarheid. Wil je afvallen, je sportprestaties verbeteren of juist spiermassa opbouwen?  De basis van waaruit wij werken is gericht op jou vanuit je authentieke zelf, je fysiek en jouw omgeving. Kies jij voor de Powerment studio, dan kun je de volgende pijlers van ons verwachten.

staat centraal

leven

Jouw

Nieuwsgierig of Personal Training bij de Powerment studio iets voor jou is? Ga het gesprek aan en stel al jouw vragen aan een van onze trainers! Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

We are here to empower you.

Wij geloven in een holistische aanpak. Onze coaching gaat dan ook verder dan alleen sport en fitness. In het personal trainingstraject bespreken we graag alle aspecten van jouw leven. De rugzak die jij bij je draagt en de route die jij hebt afgelegd zijn belangrijk voor jouw ontwikkeling naar jouw eindresultaat. Wij coachen jou graag naar de krachtige persoon die jij voor ogen hebt. Wees niet bang, alles wordt in vertrouwen behandeld en blijft tussen jou en jouw trainer. 

coaching

van

kracht

De

Ben jij enthousiast om met personal training aan de slag te gaan? Kom langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en een rondleiding door onze studio. We bespreken graag jouw wensen, doelen en verwachtingen onder genot van een kop koffie of thee! 

proeftraining

&

intake

Vrijblijvende

volg powerment