training

Personal

Een Personal Trainer kan op dit punt een van de belangrijkste personen in je leven worden. De keuze om impact te realiseren en te groeien naar een krachtig persoon, begint hier en nu. Middels trajecten van minimaal 6 maanden wordt er met 100% commitment gewerkt aan het versterken van je fysieke lichaam en je innerlijke zelf in een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Het resultaat is een persoon die trots en veerkrachtig is, zelfverzekerd kan zijn met een krachtig lichaam en geest en eigenwaarde heeft.

leefstijl

krachtige

naar een

wijze

duurzame

Op een 

Persoonlijke aandacht 1-op-1
Training onder begeleiding van een vaste trainer
Persoonlijk plan van aanpak 
Training van 60 minuten met 2 trainingsmomenten in de week 
Trainen op vaste momenten dat het jou uitkomt
Voeding & lifestyle coaching
Ontwikkeling en kennisoverdracht 
24/7 commitment

-
-

-
-

-

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

personal training

Personal Training is de meest effectieve trainingsvorm om jouw sportdoelen te behalen. Onder leiding van een zorgvuldig geselecteerde Personal Trainer ga jij aan de slag. Samen stellen we een realistisch plan op dat aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Training, voeding, coaching en educatie in relatie tot jouw authentieke zelf, je fysiek en jouw omgeving zijn onderdeel van dit plan. Waarom? Om effect te hebben en resultaat te boeken moeten deze met elkaar in balans zijn. Zo zetten we je echt in je kracht. Daar krijgen wij weer energie van!

Bedankt voor je berichtje!
Je kunt zo spoedig mogelijk een berichtje terug verwachten. Nog niets ontvangen? Check je spambox!

"Ik train al meer dan 2 jaar bij Base2, nu onder naam de Powerment Studio, en voor mij voelt dit meer als een tweede huis dan de sportschool. Ondertussen ben ik al meer dan 40 kilo afgevallen en voel ik mij fitter dan ooit.”

De knop omgezet naar een gezondere levensstijl.

verhaal

Arnouds

“We zochten naar de juiste match voor personal training en na het eerste contact met Pim was er geen twijfel dat we bij de Powerment goed zaten. We zijn super dankbaar voor deze plek met lieve mensen en hebben ons nog nooit zo goed en fit gevoeld.”

Personal training met veel persoonlijk contact

verhaal

Lythe & Friso's

“Waar ik in het begin moeite had mezelf te motiveren, kijk ik nu elke keer weer uit naar het uurtje intensieve coaching met Nikki. Zij heeft mij door een van de meest lastige transities in mijn leven geholpen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik geniet van de reis en zit bovenal beter in mijn vel dan ook tevoren”.

Lief zijn voor jezelf.

verhaal

Berts