verhalen

Succes

/ sta in je kracht

"Kortom, ik kan iedereen aanraden deze investering in zichzelf te doen."

Na alle progressie die ik heb doorgemaakt, weet Pim mij nog steeds uit te dagen met de trainingen en oefeningen

In mei 2021 heb ik voor mezelf de knop omgezet om aan mijn gezondheid en gewicht te willen werken. Meerdere malen heb ik geprobeerd dit zelf te doen en meerdere pogingen mislukten door een gebrek aan doorzettingsvermogen en de welbekende smoesjes. Nu wilde ik het toch echt anders gaan doen. 

Ik heb contact gezocht met Base2 en een kennismakingsgesprek gehad met Pim. Na een kop koffie, een goed gesprek en uitleg over de trainingsmethodes van Base2 hebben we afgesproken om een proeftraining te doen. De proeftraining had ik samen met Niels, de uitleg die hij gaf over de oefeningen en de passie die hij hiervoor uitstraalt maken je enthousiast. Na de proeftraining had ik besloten om het traject te volgen bij Base2. Iedere week werden de oefeningen makkelijker en leuker om te doen en kreeg je steeds meer zin om te gaan sporten. 

Het was voor mij persoonlijk de duw in de goede richting geweest naar een gezondere levensstijl. Er wordt je niet verplicht om een streng dieet te volgen om zo snel af te vallen voor resultaat. Samen wordt er een doel besproken met een plan van aanpak, bij mij was dit berekend met een vast aantal calorieën per dag. Het bijhouden van je voeding maakt je vanzelf bewuster van het gene wat je eet, hierdoor ga je makkelijker gezondere keuzes maken. Ondertussen train ik meer dan 2 jaar bij Base2, nu onder naam de Powerment Studio en voelt dit meer als een tweede thuis dan een sportschool. Ondertussen ben ik al meer dan 40 kg afgevallen en voel ik mij fitter dan ooit.

De knop omgezet naar een gezondere levensstijl.

verhaal

Arnouds

Het is een kleinschalige gym met goed materiaal waar een soort community gevoel heerst. Er wordt daadwerkelijk geluisterd naar onze wensen en behoeften en waar mogelijk wordt daar gehoor aan gegeven. We hebben super fijne begeleiding van onze trainer Nikki, die elke keer weer het beste uit ons haalt. We zijn super dankbaar voor deze plek met deze lieve mensen en hebben na het starten van onze training ons nog nooit zo goed en fit gevoeld. De investering in de Powerment is de beste investering die we ons toe nu toe hebben gegund. 

De Powerment Studio is een erg fijne plek met veel persoonlijk contact

We hadden veel onderzoek gedaan naar personal training, maar konden nooit echt de juiste match vinden. Na het eerste contact met Pim was hier geen twijfel meer over mogelijk dat we hier bij de Powerment goed zaten. Pim is super sympathiek en positief ingesteld en geeft je direct het gevoel dat je welkom bent. 

Personal training met veel persoonlijk contact.

verhaal

Lythe & Friso's

Ze is een volwaardige lifestyle coach, heeft echt verstand van voeding, luistert echt en heeft mij de afgelopen maanden door een van de meest lastige transities in mijn leven geholpen. 
Nog steeds zie ik iedere week progressie al ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. Maar ik geniet van de reis en zit bovenal beter in mijn vel dan ooit tevoren!

Dus wees ook lief voor jezelf en gun jezelf een Personal Trainer bij de Powerment. Gooi het roer om en go to the gym. 

Waar ik in het begin moeite had mezelf te motiveren, kijk ik nu elke keer weer uit naar het uurtje intensieve coaching met Nikki. Want zij is zoveel meer gebleken dan alleen een Personal “fitness” Trainer in mijn leven.

Het was april 2021 toen ik ‘s ochtends voor de spiegel stond en bij mezelf dacht; nu is het echt genoeg! De afgelopen 10 jaar hebben alleen maar in het teken gestaan van mijn bedrijf en van het zorgen voor andere mensen en had ik mezelf echt heel zwaar verwaarloosd, zowel fysiek als mentaal. Inmiddels was ik ook ineens 52, had ik een echte “Dad bod” gekweekt met een bijpassende rokersconditie van letterlijk zero.

Ik baalde zó verschrikkelijk van mezelf. Tegelijkertijd realiseerde ik me ook dat ikzelf de enige was die hier werkelijk iets aan kon doen. Iemand anders zou dit niet voor mij gaan oplossen. Diezelfde week zei iemand tegen me, weet je Bert, jij moet eens leren lief te zijn voor jezelf…En om die boodschap kracht bij te zetten gaf ze me het boek ‘Wees eens Lief voor Jezelf’ van Maaret Kallio. En dat maakte iets bijzonders in me los.Maar was ik op mijn leeftijd inmiddels niet veel te laat? 

Ik besloot van niet en gooide het roer radicaal om. Aan discipline had ik nooit echt gebrek en dat zou me nu weleens goed van pas kunnen komen. Ik zei per direct mijn hechte vriendschappen op met de Chardonnay’s, de Pinot Grigio’s en de Sauvignons, besloot tenminste 12 maanden geen druppel alcohol meer aan te raken en op zoek te gaan naar een zinvolle en sportieve invulling van de aan mijzelf toegezegde “me-time”. Ik schafte een smartwatch aan en begon dagelijks 4-6 kilometer te lopen met mijn nieuwe labrador.

Via social media zag ik een kennis voorbij komen die bij Pim van Base2 zo gigantisch was afgevallen dat het bijna net zo ongeloofwaardig was als een van de vele Youtube Reels waarop mensen binnen twee weken van obese naar volledig droog getraind te zien waren.  Maar ik kende deze jongen…. En hij had er een jaar over gedaan. 

Dat gaf mij de laatste zet en ik besloot een afspraak te maken met Pim Klement bij Base2, nu de Powerment in Amersfoort, waar deze jongen zijn doel had weten te behalen. Na de intake met Pim besloot ik mijzelf dit mooie cadeau te gunnen en ben ik twee keer in de week gaan trainen bij trainer Nikki Katee. Zij heeft mij geholpen concrete en realistische doelen te stellen om mijn levensstijl écht te veranderen. Samen zijn we aan het werk gegaan. In september van dat jaar stak ik na 30 jaar roken ook spontaan mijn allerlaatste peuk op!

Lief zijn voor jezelf.

verhaal

Berts

Ben jij enthousiast om met personal training aan de slag te gaan? Kom langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en een rondleiding door onze studio. We bespreken graag jouw wensen, doelen en verwachtingen onder genot van een kop koffie of thee! 

proeftraining

&

intake

Vrijblijvende

volg powerment