training

DUO

Vind je het fijn om samen met je partner/vriend/vriendin of familielid te trainen? Dan kan dat ook. Met een duo training versterk je elkaar. En maakt sporten extra plezierig! Binnen onze duo training sport je samen onder leiding van een Personal Trainer. Uiteraard met ieder een eigen, op maat gemaakte aanpak en doelstelling. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw eigen reis in dit traject centraal blijft staan. 

leefstijl

krachtige

wijze naar een 

duurzame

Op een 

Persoonlijke aandacht 2-op-1
Training onder begeleiding van een vaste trainer
Per individu een persoonlijk plan van aanpak 
Per individu een persoonlijke trainingsvorm
Samen 2 trainingsmomenten in de week
Trainen op vaste momenten dat het jullie uitkomt
Voeding & lifestyle coaching
Ontwikkeling en kennisoverdracht 
24/7 commitment

-
-

-

-

-

-

-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

duo training

Middels een duo traject van minimaal 6 maanden wordt er met 100% commitment gewerkt aan het versterken van je fysieke lichaam en je innerlijke zelf in een gebalanceerd en veerkrachtig leven. Train je samen met je partner, dan bouw je ook samen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Een duurzaam resultaat waarin je elkaar altijd optimaal kan ondersteunen. Het resultaat is een huishouden waarin eenieder veerkrachtig is, zelfverzekerd is en eigenwaarde heeft. Allebei optimaal in je kracht staan en elkaar daarin versterken. Daar worden wij blij van! 

Bedankt voor je berichtje!
Je kunt zo spoedig mogelijk een berichtje terug verwachten. Nog niets ontvangen? Check je spambox!

"Ik train al meer dan 2 jaar bij Base2, nu onder naam de Powerment Studio, en voor mij voelt dit meer als een tweede huis dan de sportschool. Ondertussen ben ik al meer dan 40 kilo afgevallen en voel ik mij fitter dan ooit.”

De knop omgezet naar een gezondere levensstijl.

verhaal

Arnouds

“We zochten naar de juiste match voor personal training en na het eerste contact met Pim was er geen twijfel dat we bij de Powerment goed zaten. We zijn super dankbaar voor deze plek met lieve mensen en hebben ons nog nooit zo goed en fit gevoeld.”

Personal training met veel persoonlijk contact

verhaal

Lythe & Friso's

“Waar ik in het begin moeite had mezelf te motiveren, kijk ik nu elke keer weer uit naar het uurtje intensieve coaching met Nikki. Zij heeft mij door een van de meest lastige transities in mijn leven geholpen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik geniet van de reis en zit bovenal beter in mijn vel dan ook tevoren”.

Lief zijn voor jezelf.

verhaal

Berts