ons

Over

/ sta in je kracht

Wij stellen ons graag even voor! De Powerment studio in Amersfoort is er om mensen (weer) in hun kracht te zetten, zowel fysiek als mentaal. Weer trots en zelfverzekerd in het leven kunnen staan is ons doel. Wij zijn geen grote gym, maar een kleinschalige personal training studio. Met personal training zorgen wij ervoor dat jij een sterker mens wordt, optimistisch en vol eigenwaarde. 

De keuze om van jezelf een prioriteit te maken is stap 1. Met onze persoonlijke en doelgerichte begeleiding, werken we samen toe naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. Jezelf kunnen zijn en doelen realiseren in een druk leven werkt alleen als je in je kracht staat en in balans bent met jezelf. De Powerment Studio helpt jou daarbij. 

In je kracht staan; Trots, Zelfverzekerd, Optimistisch; Eigenwaarde

3.

Empowerment; bewustwordingsproces; mensen stimuleren hun eigen kracht te vinden en die te activeren

2.

Power element; een intrinsiek onderdeel van de mens; kracht dat uit jezelf komt 

1.

(merknaam) po·wer·ment

powerment;

Een sterk en gezond lichaam is de basis voor meer energie en een veerkrachtig leven. Wij zijn er voor de mensen die willen werken aan zichzelf en kiezen voor een duurzaam resultaat. Dit doen wij door de focus te leggen op jouw intrinsieke krachtelement, die zowel fysiek als mentaal de drijfveer vormt naar resultaat. Wij willen dat jij je ontwikkelt als mens zijnde, zodat jij uit alle aspecten in je leven het beste uit jezelf haalt. Dat jij in je kracht staat en daarmee een mooier mens wordt en trots kunt zijn, dat is ons belangrijkste doel. 

In je kracht staan betekent dat je jezelf kunt zijn.

Dat je de positieve energie voelt stromen, je je sterk voelt en vanuit mentale rust en fysieke ontspanning aanwezig kunt zijn. Het betekent dat je je authentieke zelf kunt zijn. Dat je zeker bent en vol zelfwaarde en trots in het leven kunt staan. 

Als team zijn wij gedreven het beste uit jou te halen. Daarom staan wij voor persoonlijke betrokkenheid, omdat wij jou zo het beste kunnen coachen. Onze personal trainers zijn professioneel en gecertificeerd, met elk hun eigen specialisatie. 

Benieuwd naar onze trainers? Ontmoet onze trainers en plan een gesprek in om je wensen te bespreken. 

trainers

Onze

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan? Kom langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en een rondleiding door onze studio. We bespreken graag jouw wensen, doelen en verwachtingen. 

proefsessie

&

intake

Vrijblijvende

powerment =

|

volg powerment