lifestyle

Voeding &

Met de juiste voeding geef je je lichaam de energie die het nodig heeft om sterk en scherp te zijn. Maar altijd maar gezond moeten eten, calorieën tellen, water drinken of niet mogen snacken is voor weinig mensen houdbaar. En in het dagelijkse leven wil niemand hier constant mee bezig zijn. Je mag namelijk best genieten van het leven. Verantwoorde voeding en een gebalanceerde levensstijl, dat is de manier voor een houdbaar gezond leven. Daar worden wij gelukkig van. 

Een vermoeid lichaam, concentratieproblemen of vaak ziek zijn. Het zijn signalen die je lichaam afgeeft dat je niet in balans bent. Je regelmatig uitgeblust voelen of moe zijn, door je werk of drukke leven, maar toch door blijven gaan omdat het niet anders kan. Dit vraagt veel mentale inspanning.

Een voedingscoach geeft jou de handvatten naar een gezonder leven

Bij de Powerment Studio zijn verschillende trainers gespecialiseerd in voeding en eetgedrag. Ben jij benieuwd wat aanpassingen in je voeding voor jou zou kunnen betekenen? Ga dan eens het gesprek aan met een van onze trainers. 

Gewichtsregulatie
Meer energie
Meer mentale focus
Fysiek fitter lichaam
Minder kans op ziektes

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

Bij voeding draait het om balans. Een duurzame en gezonde relatie met voeding vinden wij belangrijk. Daarom kijken we ook naar het mentale en emotionele vlak bij jouw dagelijks voedingspatroon. Onze trainers gaan met jou in gesprek om die balans te vinden. Met discipline en kleine aanpassingen per keer werken we toe naar een haalbare gezondere levensstijl. In relatie met jouw sportdoel, stemmen we een schema op die past bij jou en jouw traject. Een sterker en gezonder leven, dat is het einddoel.