specialismen

Onze

/ sta in je kracht

Bij de Powerment Studio werken wij samen met specialisten in het vak om de beste service en kwaliteit te bieden. Ben je geblesseerd, dan kun je terecht bij onze sport fysiotherapeuten. Heb jij lichamelijke klachten? Dan kan onze Orthomoleculair ondersteuning bieden in het herstellen van de lichamelijke balans bij klachten. 

Ook kijken wij breder naar sport dan alleen het fitness. Wij ondersteunen jou graag in de sportdoelen die jij voor ogen hebt. Zo hebben wij trainers gespecialiseerd in (kick-)boksen, hardlopen, wielrennen en golf. Ben je zwanger, dan bieden wij bij de Powerment Studio aangepaste trainingen, verzorgd door onze gespecialiseerde Personal Trainers. 

gezondheid

aan jouw

werken

Samen

Wil jij je gericht trainen met een specifiek doel? Wij hebben een sterk team om jouw doelen te realiseren.


We adviseren nooit een 100% omschakeling naar een zeer gezonde levensstijl. Daar wordt namelijk niemand vrolijk van met als gevolg dat het niet haalbaar is. Wat doen we wel? Stapsgewijs per week jouw voedingspatroon optimaliseren en met werkbare acties jouw doel naar een gezonder en gebalanceerd leven realiseren. 

Met de juiste voeding geef je je lichaam de energie die het nodig heeft om sterk en scherp te zijn. Met een voedingscoach neem je iemand in handen die met jou een kijkje neemt in jouw dagelijkse leven. Samen bespreek je de obstakels die je ervaart in het nastreven van een gezonder eetpatroon en welke plan jij nodig hebt om hier de juiste begeleiding en ondersteuning in te krijgen om blijvende verandering teweeg te brengen. 

gebalanceerde levenstijl

en een

voeding

Gezonde

Met Personal Running neem je een professionele trainer omhanden
die jou begeleidt naar jouw PR en coacht in het proces naar een (wedstrijd) doel. Hardlopen wordt met een Personal running coach toegankelijker dan ooit. Verantwoord trainen, loopscholing en ondersteuning op het gebied van kracht, mobiliteit en techniek geven jou de mogelijkheid om jouw hardloopdoel te realiseren. 

hardloop coach

professionele

met een

Personal running

Als toevoeging op je personal trainingstraject kun je ervoor kiezen om  1-op-1 lessen te nemen met een professionele kickboks trainer. 
Personal kickboxing is een complete full body HIIT work-out, waar je zowel je conditie als kracht ontwikkeld. Het helpt je mobiliteit, stabiliteit en coördinatie te verbeteren en vereist net zoveel van je cognitieve vaardigheden als lichamelijke vaardigheden. 

kickbokstrainer

professionele

met een

Kickboksen

Bij de Powerment Studio ondersteunen wij vrouwen om tijdens de zwangerschap lichamelijk sterk en gezond te blijven. Met aangepaste trainingsvormen en gerichte coaching werken we toe naar de bevalling, Ook bespreken we samen de mogelijkheden om na de zwangerschap weer fit te worden, zowel fysiek, maar ook mentaal.

 je zwangerschap

en na

Sporten tijdens 

powerment =

|

onze partners

"Ik train al meer dan 2 jaar bij Base2, nu onder naam de Powerment Studio, en voor mij voelt dit meer als een tweede huis dan de sportschool. Ondertussen ben ik al meer dan 40 kilo afgevallen en voel ik mij fitter dan ooit.”

De knop omgezet naar een gezondere levensstijl.

verhaal

Arnouds

“We zochten naar de juiste match voor personal training en na het eerste contact met Pim was er geen twijfel dat we bij de Powerment goed zaten. We zijn super dankbaar voor deze plek met lieve mensen en hebben ons nog nooit zo goed en fit gevoeld.”

Personal training met veel persoonlijk contact

verhaal

Lythe & Friso's

“Waar ik in het begin moeite had mezelf te motiveren, kijk ik nu elke keer weer uit naar het uurtje intensieve coaching met Nikki. Zij heeft mij door een van de meest lastige transities in mijn leven geholpen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik geniet van de reis en zit bovenal beter in mijn vel dan ook tevoren”.

Lief zijn voor jezelf.

verhaal

Berts