In de afgelopen jaren hebben we in de studio veel klanten mogen verwelkomen en is het team aan trainers met elk hun eigen specialisatie sterk gegroeid. En daar zijn we blij mee! De identiteit van de studio heeft zich daardoor steeds meer weten te vestigen binnen Amersfoort en omgeving. In de tussentijd hebben ook steeds meer partners zich weten te binden aan het bedrijf. Samen bieden we een bredere service aan onze klanten. En met deze groeiambitie, werd het tijd voor een nieuwe stap naar een krachtiger merk.

Na 5 jaar Base2 is het tijd voor de Powerment, een fundament waar een ieder in zijn kracht kan staan. Benieuwd hoe onze studio er uit ziet? Kom langs voor een kop koffie! 

Vanaf 26 augustus 2023 is Base2 overgegaan op de Powerment Studio.

Je bent op de pagina gekomen van Base2. Je zit dus goed. Graag brengen wij jou hier het nieuws dat Base2 vanaf 26 augustus 2023 over is gegaan in de Powerment studio. Wat is er dan veranderd? Nou, niet zoveel. We zitten nog steeds op dezelfde locatie met dezelfde trainers en dezelfde fijne sfeer, maar dan in een nieuw jasje. Benieuwd naar ons verhaal?  

Powerment studio

Base2 wordt de

powerment =

|

volg powerment